catorfotografie

 

ZWANGER
 
9 maanden lang woont er een lief klein wonder in je buik.
Als je eenmaal bent bevallen, ben je die dikke buik zo weer vergeten, een mooie zwangerschapsreportage  is een blijvende herinnering!
 
We nemen ruim de tijd om mooie foto’s van je buik en eventueel samen met je partner en/of broertje/zusje te maken.

Je kunt natuurlijk wat accessoires meenemen, denk daarbij aan een extra set kleding voor je zelf (wat licht en wat donker), een knuffeltje wat straks bij je babytje in het bedje ligt.
Trek van te voren niet te strakke kleding aan zoals sokken, te strakke jeans, hier kunnen strepen door ontstaan op je lichaam, dat is niet mooi op de foto.
 
De kosten van een zwangerschaps  €135, in de studio of buiten op een mooie locatie. Wil je de zwangerschapsshoot bij je thuis om ook eventueel broertjes en /of zusjes er bij te betrekken? Dan maken we er een mooie lifestyleshoot van! 

Reiskosten €0,35 p.km. buiten de 10 km.
Dit is  incl. 20 digitale bestanden  (na selectie en bewerking voor optimaal resultaat) in hoge resolutie via Wetransfer.

Voorwaarde: Komt u zonder reden niet op de gemaakte afspraak, breng ik u de volledige shoot in rekening voor de door mij  vrijgemaakte tijd.

U mag ook de foto's die ik heb gemaakt niet zelf bewerken en op het internet zetten. U mag ze wel origineel plaatsten met naamsvermelding.
 
 
 

 
 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston