catorfotografie

Schoolfotografie Ik zeg altijd, less is more! Ik hou van eenvoud, het pure van een kind, het kind is het belangrijkste op de foto. Ieder jaar doe ik weer net iets anders, maar ik hou het wel eenvoudig. Natuurlijk probeer ik alle kinderen er zo spontaan mogelijk op te zetten! Geinteresseerd als school? Neem gewoon eens vrijblijvend contact op! 

Schoolfotografie/Schoolfotograaf

Ik probeer zo veel mogelijk foto's te maken met het bestaande licht op school. 

Als er een groot raam is, of liever, meerdere ramen kan ik de kinderen er op zijn mooist op de foto zetten! De sfeer van de school is juist zo leuk om de kinderen in te fotograferen. Is er weinig licht in de school, kan ik de witte (of lichtgrijs) achtergrond gebruiken. De foto's komen dan meer tot leven!

De groepsfoto's kan ik ook op de witte achtergrond maken, dat is ook zeker een optie als het regent. Dan fotografeer ik de leerlingen in groepjes en maak ik er in photoshop 1 geheel van. De groepsfoto's kunnen we natuurlijk ook buiten op het schoolplein maken, als het droog is , zal ik dat ook doen. 

Als ik schoolfoto's op school kom maken, dan kost dat de school niks. Alle leraren krijgen de set van zichzelf en de groepsfoto's/teamfoto's gratis.De school krijgt ook de digitale bestanden in klein formaat voor het leerlingen systeem.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston