catorfotografie

Lifestyle fotoshoot 

Stel je eens voor: ik kom lekker 1,5/2 uur bij  jullie thuis foto's maken van jullie dagelijkse bezigheden! 
Af en toe een geposeerd familieportret, waar de kinderen weinig van merken,  Wist je dat de foto's waar jullie niet in de camera de meeste emoties tonen?  Laat jullie connectie, jullie liefde zien! 

Hebben jullie een babytje gekregen, is dit natuurlijk ook super om vast te leggen als een lifestyleshoot.

Lekker kroelen met papa en mama, het badritueel, spelen in de box, de voeding, alles leg ik voor jullie vast. Zo mooi dat prille van een pasgeborene. Maar wat gaat dat prille er weer snel af, de tijd vliegt. Laat dit moois vastleggen, om nooit meer te vergeten!

In de studio zijn kinderen wat meer beperkt, in ruimte en doen. Papa en mama willen dat de kinderen lachen op de foto, logisch, maar thuis in vertrouwde omgeving gaat dat meer vanzelf. Tijdens de lifestyle-shoot gaat dat spelenderwijs, spontane acties, daar hou ik van!

Mijn kledingadvies is natuurlijke tinten en  pastels, spijker, kan allemaal. Aub geen fluoriserende kleuren.

Ik maak alleen gebruik van daglicht. Hoe leuk is het om wat mooie gezinsfoto's op het grote bed te maken! Daar raad ik bedbekleding  aan, met niet te drukke prints, effen is het mooist vind ik zelf, maar wijkt het iets af is dat natuurlijk niet erg.

We kijken samen naar de omgeving, misschien kunnen we nog een stoel verschuiven of doen we de raambekleding iets verder open. Stop losse 'rommeltjes', stekkers e.d. uit het zicht, zodat je je daar later als je de foto's bekijkt niet aan stoort.  Zorg dat het lekker warm is in huis, dat werkt heerlijk ontspannen en kunnen we de kleine ook nog even in een rompertje op de foto zetten..

Een lifestyle fotoshoot kost:

 €239 incl:

- 75 digitale bestanden

- een album van 15cm x 20cm door mij gevuld

-reiskosten tot 10km (buiten de 10km €0,45 p.km.)

Willen jullie een afspraak maken? Neem contact met mij op!


 Kijk ook eens op: http://mariskacator.blogspot.nl/

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston