catorfotografie

Lifestyle fotoshoot 

Stel je eens voor: ik kom lekker 1,5/2 uur bij  jullie thuis foto's maken van jullie dagelijkse bezigheden! Lekker ravotten op bed, met je speelgoed spelen, een boterhammetje eten, in bad, koekjes bakken, alles kan!
Af en toe een geposeerd familieportret, waar de kinderen weinig van merken.

Hebben jullie een babytje gekregen, is dit natuurlijk ook super om vast te leggen als een lifestyleshoot.

Lekker kroelen met papa en mama, het badritueel, spelen in de box, de voeding, alles leg ik voor jullie vast. Zo mooi dat prille van een pasgeborene. Maar wat gaat dat prille er weer snel af, de tijd vliegt. Laat dit moois vastleggen, mom nooit meer te vergeten!


In de studio zijn kinderen wat meer beperkt, in ruimte en doen. Papa en mama willen dat de kinderen lachen op de foto, logisch, maar thuis in vertrouwde omgeving gaat dat meer vanzelf. Tijdens de lifestyle-shoot gaat dat spelenderwijs, spontane acties, daar hou ik van!

Mijn kledingadvies is licht, trek lichte kleding aan.  Pastels, spijker, natuurlijke tinten kan allemaal. Ik maak alleen gebruik van daglicht. Hoe leuk is het om wat mooie gezinsfoto's op het grote bed te maken! Daar raad ik ook licht bedbekleding en geen drukke prints op aan.

Een lifestyle fotoshoot kost:

 €235 incl:

- 75 digitale bestanden

- een album van 15cm x 20cm door mij gevuld

-reiskosten tot 10km (buiten de 10km €0,45 p.km.)

Willen jullie een afspraak maken? Neem contact met mij op!


 Kijk ook eens op: http://mariskacator.blogspot.nl/

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston